Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Σοκ! Δολοφονική ρατσιστική επίθεση εναντίον αλλοδαπού τραγουδιστή της Hip/Hop σκηνής!!!



 Σύμφωνα με έγκυρες πηγές και με επιβεβαίωση από την ίδια την Ασφάλεια, ο γνωστός αλβανός τραγουδιστής Hip/Hop Rono Mc δέχτηκε τραμπούκικη δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι που διαμένει με την οικογένεια του. Έντρομοι συγγενείς και φίλοι τον διακόμισαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου εισάχθη με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενω φέρει και μώλωπες σε όλο του το σώμα. Σώμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση του κρίνεται ως σοβαρή και οι γιατροί ενδέχεται να τον πάνε στο χειρουργείο. Πολλά μέλη της οικογένειας του είναι στο πλευρό του καθώς και οι φίλοι του, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως στο νοσοκομείο όλος τυχαίως πληθαίνουν οι καταγγελίες ασθενών και συγγενών τους για μαζικές κλοπές μικροπραγμάτων κυρίως τσαντών και ρολογιών. Θα υπάρξει συνεχής ανταπόκριση από το νοσοκομείο από το myrizei kammeno.


Ο ξυλοδαρμός του άτυχου αλβανού δεν έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία. Τα τραγούδια του νεαρού Rono Mc έχουν προκαλέσει ουκ ολίγες φορές σάλο για το περιεχόμενο τους, καθώς ο νεαρός ραπάρει σε σπαστά ελληνικά προσελκύοντας απειλές από πλήθος κόσμου προσκείμενο στον ακροδεξιό χώρο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μάρτυρες του συμβάντος επιβεβαίωσαν στην αστυνομία πως οι δράστες της επίθεσης φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς διέκριναν χαρακτηριστικές ηλίθιες γουρουνόφατσες και ξυρισμένα κεφάλια. Για αυτό το περιστατικό δεν έλειψε να πάρει θέση και ο πρόεδρος της Αλβανικής Κοινότητας Ελλάδας ο οποίος δήλωσε τα εξής:
"Καταρχάς θέλω να ευχηθώ στον νεαρό Rono καλή ανάρωση, να είναι σύντομα κοντά μας και κουράγιο στην οικογένεια του. Αυτο το γεγονός δεν είναι δυστυχώς ένα μεμονωμένο συμβάν καθώς σχεδόν καθημερινά αλλοδαποί και όχι μόνο αλβανοί μεροκαματιάρηδες εργάτες δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις από ακροδεξιά φασιστικά στοιχεία εκφράζοντας ένα ολόκληρο κύμα ξενοφοβίας που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και πιο έντονα στον χώρο της Αθήνας και σε περιοχές όπως ο Αγ. Παντελεήμονας. Αυτά τα φαινόμενα ξενοφοβίας προέρχονται από λανθασμένες αντιλήψεις μερίδας Ελλήνων που πιστεύουν πως οι ξένοι "τρώνε" τα μεροκάματα του Έλληνα εργαζόμενου και ευθύνονται για όλα τα κακά της χώρας. Η αλήθεια όμως βρίσκεται στη βαθιά σήψη και στη διαφθορά του ίδιου του ελληνικού και γενικά παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος γι αυτό έλληνες εργάτες και ξένοι έχουν τα ίδια ακριβώς συμφέροντα και στόχους ενάντια στα μονοπώλια και στα αφεντικά."

2 σχόλια: