Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ποδοσφαιρικά Παραλιρήματα... (Warning: Hooliganism inside)

Ήταν μια συνηθισμένη μέρα του Σαββάτου αλλά η ατμόσφαιρα μύριζε ήδη μπαρούτι από το πρωί. Οι ώρες περνάνε εύκολα και γρήγορα καθώς το μυαλό κάθε ποδοσφαιρόφιλου έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει τη λειτουργία του αυτή τη συγκεκριμμένη μέρα στις 19.30 όπου έγινε και η σέντρα στο Καραισκάκη... Το τι επακολούθησε δείτε το από την δικιά μας οπτική γωνία...


Νωρίς νωρίς οι φίλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού φρόντισαν να  αγοράσουν την αγαπημένη τους εφημερίδα. Ιδού τα πρωτοσέλιδα την ημέρα του ντέρμπυ:





 Οι φίλοι του Ολυμπιακού, όντας γηπεδούχοι, αφού αποθανάτισαν με αναμνηστικές φωτογραφίες στιγμές της ημέρας ...

φρόντισαν να φτιάξουν διάθεση και να κάνουν κέφι...

και ξεκίνησαν προς το στάδιο Καραισκάκη, κάθισαν από νωρίς στις θέσεις τους, ξαναβγάζοντας φωτογραφίες...






και δίνοντας τον παλμό με συνθήματα και τραγούδια όπως εδώ ο φίλος μας ο Snoopyred!!!






Παρακάμερες: Ο αγώνας είναι έτοιμος να ξεκινήσει σε 10 λεπτά μα ο Jibril Cisse και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βάγγος Μαριδάκης απουσιάζουν, έχουν εξαφανιστεί και δεν ξέρει κανείς που βρίσκονται. Έντρομοι παράγοντες και των δύο ομάδων κάνουν το... τηγάνι άνω κάτω μέχρι που τους βρήκανε σε μια σουίτα του σταδίου Καραιτάβλη και το μυστήριο έλαβε τέλος...




(myrizei_kammeno: τώρα μας λύθηκαν και οι απορίες γιατι ο Jibriλαρος δεν σκόραρε στο ντέρμπυ. Πούστη τόφαλε χοντρομπαλά Μαριδάκη το ξεθέωσες το παλικάρι!!!)



Οι παίχτες έτοιμοι να μπούνε στον αγωνιστικό χώρο, χαιρετιούνται στη φισούνα ενώ κάποιοι αποδείχτηκαν και μέντιουμ σε όλη αυτή την ιστορία...


 


 
Εκείνη την ώρα στα Matrix του γηπέδου, προβάλλεται ο νεος διαγωνισμός μόνο για πρόβατα... εεεε οπαδούς του θρήνου με όνομα "Who's your daddy?" Ο νικητής κερδίζει ταξίδι για δύο άτομα (για να πάρει μαζί και τον γκόμενο του) στην Αμερική για να πάει να γνωρίσει τον πατέρα του. Τα χειροκροτήματα δίνουν και παίρνουν!!!






Στα του ματς τώρα: Άμα κάτσουμε να αναλύσουμε τις αμφισβητούμενες φάσεις 1. θα ξημερώσουμε και 2. θα σας ζαλίσω τα @@ καθώς το ντέρμπυ έχει γίνει βούκινο σε όλη την Ελλάδα μη πω καλύτερα σε όλη την Ευρώπη. Θα σταθώ μόνο στη περιβόητη φάση του Κατσουράνη στο 81.



Παρότι Παναθηναικός, δεν μπορώ να εξηγήσω τον ντόρο που γίνεται με τη φάση αυτή καθώς βλέπουμε ότι με τις καινούργιες γραμμές στο γήπεδο Καραισκάκη ο Κατσουράνης είναι πεντακάθαρα offside! Βέβαια φρόντισε να με διορθώσει η εφημερίδα "Gay-ros" που έβαλε δημοσιογραφικά πάντα τα πράγματα στη θέση τους με το δικό της "αυθεντικό" πλάνο:



Άντε τώρα όλοι μόκο με το παραμικρό να μας φταίει η διαιτησία! Τα ακούτε αυτά φίλοι μου βάζελοι? Πόσα πρωταθλήματα έχετε πάρει τα τελευταία 15 χρόνια ρεεεεε? Τι? 2? Σα δε ντρέπεστε ρε, στημένα ειναι γαμώ τη παράγκα σας!



Πίσω στο στάδιο Καραισκάκη η συνέντευξη τύπου μόλις έχει τελειώσει και αφού έχουν προηγηθεί τα έκτροπα (αίσχη) του κυρίου Μαριδάκη, ο ίδιος προβαίνει σε δηλώσεις. Αυτή η κινησιολογία του, το στυλ που μιλάει και κάνει τις δηλώσεις με άψογη θεατρικότητα, σας θυμίζει κάτι? Το myrizei_kammeno θυμήθηκε για εσάς και σας το παρουσιάζει: (από το 3:43 και μετά)




To παιχνίδι έχει τελειώσει και τη Δευτέρα τρέχουν οι ποδοσφαιρόφιλοι στα περίπτερα να προμηθευτούν την αγαπημένη τους οπαδική εφημερίδα. Είδαμε το πρωτοσέλιδο του "Gay-rou" πιο επάνω, δείτε κι αυτά που αξίζουν καθώς ο Πρωκταθλητής εκτάκτως τη Δευτέρα έχει αντικειμενική ανάλυση φάσεων από τον Τάκη Τσουκαλά!



  Όπως και να χει, το ματς το ευχαριστηθήκαμε με τη καρδιά μας διό συν τις άλλοις βγάλαμε και λεφτά από το ειδικό κουπόνι του ΟΠΑΠ αποκλειστικά για το ντέρμπυ. Αυτό περιλάμβανε τη δυνατότητα στοιχηματισμού με επιλογές όπως:
1. Λεπτά καθυστέρησης έναρξης αγώνα          0(5.00)       10(1,60)         20(3.00)
2. Αριθμός προειδοποιήσεων του διαιτητή για διακοπή του αγώνα   0(10.00)    <=3(1.80)     >3(2.40)
3. Οριστική διακοπή του αγώνα: ΝΑΙ(2,50) ή ΟΧΙ(4,00)    
4. Αριθμός συστάσεων στους οπαδούς από τα μεγάφωνα.    0(50.00)      <10(2,50)      >10(3,50)
5. Αριθμός βεγγαλικών που θα σκάσουν στο γήπεδο   0(150.00)        <50(5.00)        >50(1.50)
6. Θα πυροβοληθεί ο Τζόρβας? ΝΑΙ(2.00) ή ΟΧΙ(2.50)     
7. Αριθμός από βούτες του Καραγκούνη    0(4.00)     1(3.00)   >2(2.50)
8. Διατησία ΟΣΦΠ-ΠΑΟ       50-50(150.00)      60-40(50.00)       70-30(1.80)
9. Αριθμός κίτρινων καρτών σε παίχτες του ΠΑΟ    0(50.00)      >5(1.50)
10. Αποβολές σε παίχτες του ΠΑΟ   0(6.00)    1(1.30)   >1(1.80)
11. Πέναλτι υπέρ του Gay-roy ΝΑΙ(1.20) ή ΟΧΙ(3.00)  
12. Θα φτάσει στην ώρα του ο ΠΑΟ για το ματς? ΝΑΙ(2.00) ή ΟΧΙ(3.00)
13. Θα μπορέσει να κάνει προπόνηση ο ΠΑΟ? ΝΑΙ(3.50) ή ΟΧΙ(1.80)
14. Θα χυθεί αίμα στο χορτάρι? ΝΑΙ(2.00) ή ΟΧΙ(3.00)
15. Θα 'ναι σούπα το ματς? ΝΑΙ(1.80) ή ΟΧΙ(4.00)
16. Η περιγραφή θα 'ναι μεροληπτική και για το πούτσο? ΝΑΙ(1.40) ή ΟΧΙ(7.50)
17. Σε ποιες εφημερίδες θα δούμε τις πιο πολλές μαιμούδες? ΠΡΑΣΙΝΗ(1.20)
18. Σε ποιοες εφημερίδες θα δούμε τα πιο πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα? ΓΑΥΡΟΣ(1.80) ΠΡΑΣΙΝΗ(1.80)


Anyway, τελειώνουμε με τα αστεία, και ήρθε η ώρα για τα άλλα αστεία! Επειδή έχει γίνει ένας χαμός με ολοκαίνουργια "Κατσουράνης" facts και ανέκδοτα, σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά μια τεράστια συλλογή από δαύτα όπως τα βρήκαμε στο Ίντερνετ, κάποια δικά μου και των φίλων μου. Ορίστε:

1. Για το γκολ Τζεμπούρ: Δεν ξέρω για το γκολ του Κατσουράνη, αλλά στο γκολ του Τζιμπούρ δεν υπάρχει κανένα offside. Ο νέος κανονισμός της UEFA το λέει καθαρά: "Από την παράβαση του offside εξαιρούνται επιτηθέμενοι που έχουν να κουρευτούν από την τελευταία φορά που έβαλαν γκολ χωρίς να πάρουν τουλάχιστον 3 κόντρες!

2. η πολιτικάτζα (Κατσούρ): ... Είναι 3 μέτρα offside διότι δεν τον καλύπτει ο Γκλέτσος!

3. (όχι που θα λειπε...): Μόνο ο Chuck Norris έχει την ικανότητα να καλύπτει τον Κατσουράνη!

4. Νέο πρόγραμμα COSMOTE "Κατσουράνης Απεριόριστα": Μιλάς, σερφάρεις, στέλνεις μυνήματα και παράλληλα καλύπτεις τον Κατσουράνη!

5. από facebook ότι να ναι: Γεια σας παιδιά. Από Κύπρο κι εμείς εδώ καλύπταμε τον Κατσουράνη

6. Ανέκδοτο: Γιατί το βράδυ του Σαββάτου Ο Βαλβέρδε δεν πήγε με τους παίχτες του Ολυμπιακού στον Ρέμο? - Έμεινε πίσω να καλύψει τον Κατσουράνη!

7. η απορία: Το ΙΚΑ καλύπτει τον Κατσουράνη ή είναι ανασφάλιστος?

8. τα στοιχεία: ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΚΑΡΑΤΑΣΟΥ 1 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τ.Κ. 54626 ΤΗΛ. 2310-534038 - Το σχόλιο αρέσει στον χρήστη Giorgos M.
Giorgos M. said: Eisai arxontas. Etoimazw balitses...

9. worst buy ever: Αγόρασα ένα Laptop προχτές που είχε ένα καμμένο pixel αλλά η εγγύηση που μου δώσανε καλύπτει μόνο τον Κατσουράνη!

10. Στην αρχή που είδα το replay νόμιζα πως δεν είναι offside o Κατσουράνης, αλλά μετά διαπίστωσα πως υπήρχαν τμήματα της κερκίδας με οπαδούς που τον κάλυπταν.

11. Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Τζούλια: Ενώ την κράζει όλος ο κόσμος, αυτή χαίρεται που είναι πουτάνα...

12. προφητείες Μάγια: Στις 21-12-2012, ώρα 13:13 ακριβώς σύμφωνα με τους Μάγιας θα έρθει η Αποκάλυψη. Ελπίζω μέχρι τότε ο Κατσουράνης να έχει βρει κάλυψη...

13. ότι να ναι: -Hello, this is president Obama speaking (Maridakis father). I was covering Katsouranis, too!

14. δηλώσεις μετά το ματς στους δημοσιογράφους. Κατσουράνης: "Δεν έχω να πω τίποτα άλλο... Με καλύψατε!"

15. Δεν υπάρχουν πλέον ακάλυπτες επιταγές, υπάρχουν μόνο επιταγές που δεν καλύπτουν τον Κατσουράνη...

16. Μόνο η Νικολούλη δεν κάλυπτε τον Κατσουράνη. Έψαχνε τον μπαμπά του Μαριδάκη στην Αμερική. Στον 6ο στόλο λέει ότι ήταν...

17. Σουρεαλισμός μέσα από fake profil στο facebook:
Βαγγέλης Ρωχάμης: "Βασίλη, κατεβαίνω να καλύψω τον Κατσουράνη. Διόδια πληρώνουμε?"
Βασίλης Παλαιοκώστας: "Τρελός είσαι ρε μαλάκα?"
D....... Bill: "Ελάτε παιδιά, μην τσακώνεστε για το τίποτα. Εσένα Βασίλη δεν χρειάζεται να σε καλύψουμε. Ας είναι καλά το ελικόπτερο!"

18. Ανέκδοτο: Ήταν ένας Έλληνας, ένας Γάλλος κι ένας Γερμανός. Και οι τρεις τους κάλυπταν τον Κατσουράνη!

19. -Κάνω μήνυση στην ασφαλιστική μου εταιρεία. Αντί να καλύπτουν εμένα, καλύπτουν τον Κατσουράνη! Αίσχος!

20. (το λάθος!): - Κι εγώ πήδηξα την γυναίκα του Άντζα! Ουπς, σόρυ! Λάθος γκρουπ!

21. το θρησκευτικό: Αποκάλυψη, σελ 457, παράγραφος 4.5, εδάφιο 2.1: ν τ υἱῷ ατο ησο κάλυπτε τον Κατσουράνη....

22. τα πρωταθλήματά σας είναι σαν τα δώρα του Άη Βασίλη: Τα χαιρόσαστε παρόλο που ξέρετε πως σας τα πληρώνει ο "μπαμπάς"!

23. Τι λέε ο Κατσουράνης όταν παίζει Call of Duty? - Cover me!

24. η αγανάκτιση του πολιτικοποιημένου: Τον Κατσουράνη τον έχει καλύψει όλο το σύμπαν! Εμένα ποιός στο διάολο θα με καλύψει από τα δακρυγόνα των μπάτσων στις 23, μέρα απεργίας?

25. ο ιστορικός: ... Επίσης στον Β' παγκόσμιο πόλεμο, κατά την απόβαση της Νορμανδίας, οι σύμμαχοι κάλυπταν τον παππού του Κατσουράνη με πυρά για να καταφέρει να φτάσει κάτω από τα πολυβολεία των ναζί και να ανοίξει δίοδο να μπουν οι σύμμαχοι!

26. - Ρε, ακόμα και η πρώην μου θα κάλυπτε τον Κατσουράνη. Εμένα πάντως δεν με κάλυπτε...!

27. μάθημα γεωγραφίας: ... Ο Πηνειός που κάλυπτε όλο τον Θεσσαλικό κάμπο, κάλυπτε και τον Κατσουράνη!

28. true story: - Εγώ πάντως ξέρω ποιος δεν τον κάλυπτε... Η ΝΕΤ (Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση)

29. ο τηλεορασάκιας: Κι ο Μάινας από τον Νησί τον κάλυπτε. Την ώρα που πήγαινε έναν λεπρό απέναντι κάλυπτε από πίσω τον Κατσουράνη!

30. Το ψηφιακό σήμα της DIGEA καλύπτει πλέον και τον Κατσουράνη! (Γι αυτό δεν έπιασε η ΝΕΤ την φάση. Διότι εκπέμπει ακόμα σε αναλογικό!)

31. Εδώ παπάς, εκεί παπάς, πού είναι ο παπάς? - Καλύπτει τον Κατσουράνη!

32. ανέκδοτο: Πάει ένας σκατόgay-ros σε μια μπουτίκ του θρήνου και λέει στον πωλητή: Γεια σας. Θα ήθελα μια φανέλα του Ολυμπιλαγού! Κι ο πωλητής του απαντάει: Θα θέλατε φανέλα παίχτη, τερματοφύλακα., επόπτη ή διαιτητή?

33. Ο Οδυσσέας έκανε 20 χρόνια να γυρίσει στην Ιθάκη. Κάλυπτε τον Κατσουράνη...

34. Το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας COSMOTE "Κατσουράνης Απεριόριστα" έχει πλυθησμιακή κάλυψη 99,999999%. Το 0,000001% είναι στο στάδιο Καραισκάκη...

35. Φήμες λένε πως ο Harry Potter με τον αόρατο μανδύα του κάλυπτε τον Πάντελιτς για να μην επηρεάσει τη φάση...




και επειδή φτάσαμε στο τέλος, τσιμπήστε αυτό το ωραίο βιντεάκι έτσι χύμα και οπαδικά για να  μιλήσουμε για τη διαιτησία





Κι όσον αφορά τους καραγκιόζηδες, χουλιγκάνους του Ίντερνετ που ξέρουν μόνο να απαντάνε με αντερώτηση αποφεύγοντας το αρχίδι έχω να πω μόνο αυτό: NAI, το πέναλτι του ΠΑΟ με τον Άρη ΔΕΝ ήταν πέναλτι και εγώ προσωπικά ντρέπομαι γι αυτό. ΝΑΙ και σε κανα δυο παρόμοιες τέτοιες περιπτώσεις. ΑΛΛΑ εσείς βρε ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ το χετε ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! Εδώ δεν μιλάμε πλέον για ΠΑΡΑΓΚΑ, αλλά για ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ όπως λέει και το βίντεο!!! Και το χειρότερο απ'όλα: Ένα μεγάλο μπράβο στους σοβαρούς οπαδούς του Ολυμπιακού που έχουν λιώσει από τη ντροπή τους και δεν ξέρουνε που να κρυφτούνε, αλλά δυστυχώς υπάρχουν τόσοι πολλοί άλλοι που ακόμα πανηγυρίζουν... Ντροπή σας... Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. ΤΕΛΟΣ







myrizei_kammeno: οι φωτογραφίες των πρωτοσέλιδων είναι από το www.sport24.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου