Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Πετρούπολη - Ένα Leningrand μέσα στην Αθήνα!!!

Έστω και λίγο καθυστερημένα, θα αναφερθούμε σήμερα στα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών...

Ρε μάγκες, πήρατε χαμπάρι ότι η Πετρούπολη έβγαλε Κομμουνιστή Δήμαρχο? Προφανώς όχι, σιγά μην το διαφημίζανε κιόλας τα Μέσα Μαζικής Ε(ξαπάτησης)νημέρωσης. Όπως και να το κάνουμε όμως, αποτελεί big Deal για καμμένους πολιτικούς αναλυτές όπως εγώ και θα εξηγήσουμε το γιατί. Δεν είναι το ότι μέσα στον καπιταλισμό ολόκληρος δήμος έβγαλε δήμαρχο ΚΚΕ. Οποιοσδήποτε καπιταλιστής θα απαντούσε με ένα μεγαλοπρεπέστατο "Χέστηκα" διότι ξέρει πολύ καλά ότι ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη και οποιαδήποτε μέτρα είναι θα περάσουν και από τη Πετρούπολη διότι δεν μπορεί να αποτελέσει γαλατικό χωριό. Το παραγαμήσαμε το θέμα όμως με τα πολιτικά. Αλλού είναι το ζουμί! Ο συμπαθής μας δήμαρχος πήρε σε ποσοστό 55% την 2η Κυριακή με τη συμμετοχή να κυμαίνεται γύρω στο 50%. Με άλλα λόγια αν μεταφράσουμε τα ποσοστά, 1 στους 4 εγγεγραμμένους Πετροπουλιώτες ψήφισαν Λαική Συσπείρωση. Όσοι μένουν Πετρούπολη η αράζουν Πετρούπολη αρχίζουν να υποψιάζονται σιγά σιγά που το πάω...
 Οι σύχρονοι αστικοί μύθοι θέλουνε το στερεότυπο του κλασσικού Πετροπουλιώτη να είναι καμμένος σκυλάς, γυφτοκαγκουροτρεντάς με φτιαγμένα GTI με μπλε φωτάκια από κάτω και έτσι τους γουστάρουμε! Οπότε δεν μπορώ παρά να είμαι κατενθουσιασμένος, που 1 στους 4 προαναφερθέντες ψήφισε το Κόμμα μας το Λαικό στις Δημοτικές Εκλογές!!! Την επόμενη φορά που θα πάω Πετρούπολη, στον 4ο σκυλά γυφτοκάγκουρα που θα περάσει ξυστά με το κωλοφτιαγμένο αμάξι του απο δίπλα μου λούζοντας με στο καυσαέριο και ανακλώντας στα αυτιά μου άσμα του στυλ "...θέλεις να με προκαλείς? ... Γιατί μωρό μουυυυ?" θα του φωνάξω δυνατά: Γεια σου σύντροφε αγωνιστή, ανυπότακτε επαναστάτη!!!
 Το θέμα μας όμως εδώ είναι πιο βαθύ διότι το ΚΚΕ δεν το χουμε συνηθήσει έτσι. Είναι άραγε η συγκεκριμμένη μουσική διαπαιδαγώγηση του Γκέττο της Πετρούπολης μέρος της στρατευμένης τέχνης που προβάλλει το ΚΚΕ ως επαναστατικός τρόπος διασκέδασης και ψυχαγωγίας? Αποτελεί αυτό μέρος της στάσης ζωής που πρέπει να έχει σήμερα ένας νέος κομμουνιστής που μπαίνει στη πάλη ενάντια στα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό? Αλήθεια, τα μέλη και στελέχη της Κ.ΟΒ. Πετρούπολης που πανηγύρισαν την νίκη της δημαρχείας? Στο Artana Club? Στη Kolasi? Ή μήπως στο φημισμένο Ανάκτορο?
 Συνεχίζει να μου προκαλεί εντύπωση πάντως πως η δημαρχεία αυτού του δήμου παραδόθηκε στους Κομμουνιστάς παρόλο που ζούμε στο καπιταλισμό. Δεν γνωρίζω τον τρόπο δράσης του ΚΚΕ στη Πετρούπολη, παρ'όλα αυτά 'εχω κι εγώ τη δικιά μου συνταγή για τη δημαρχεία της Πετρούπολης! Ορίστε!

Συνταγή "Η δημαρχεία της Πετρούπολης"
Υλικά που θα χρειαστούμε:                                               
1 Αθήνα (πρωτεύουσα της Ελλάδας)
μπόλικα Κνιτόπουλα
Ριζοσπάστες
Οδηγητές
Προεκλογικό/Προπαγανδιστικό Υλικό
Αφίσες Λαική Συσπείρωση
1 καφετέρια Clock
Για το Dressing:
1. Σημαίες και λάβαρα ΚΚΕ-ΚΝΕ-ΠΑΜΕ-ΜΑΣ
2. Ηχοσύστημα εγκατεστημένο σε κομματικό βανάκι τύπου "Serial Killer Van"

Πέρνουμε την πρωτεύουσα μας την Αθήνα και την κόβουμε με το μαχαίρι προσεκτικά στους διάφορους δήμους. Πετάμε όλους τους δήμους εκτός από αυτόν που μας ενδιαφέρει, αυτόν της Πετρούπολης. Αρπάζουμε τα Κνιτόπουλα, και αφού τα έχουμε εξοπλίσει με Ριζοσπάστες, Οδηγητές, Π/Π Υλικό και αφίσες ΛΣ, τα πασπαλίζουμε πάνω από τον δήμο της Πετρούπολης για περίπου 6 μήνες, έτσι ώστε να γίνει η πολιτική ζύμωση στο κόσμο και να ψηθεί ο κόσμος να ψηφίσει ΛΣ. Τον τελευταίο μήνα πριν από τις εκλογές αυξάνουμε το ψήσιμο στους 250 βαθμούς κελσίου γιατί έχουν ανέβει οι τόνοι και έχουν ανάψει οι φωτιές μεταξύ των κομμάτων για τα καλά. Προσοχή όμως! Κάθε απόγευμα, θα πέρνετε τους Κνίτες και θα τους τοποθετείτε στη καφετέρια Clock να ξεκουραστούν τα παιδιά από τον δύσκολο προεκλογικό αγώνα διότι αν δεν το κάνετε αυτό το φαί σας θα κόψει και θα χαθεί η δημαρχία. Αν όμως ακολουθήσετε τα βήματα σωστά, τότε σίγουρα θα είναι επιτυχημένο.
 Για το Dressing. Την Κυριακή του Β' Γύρου, το βράδυ, αφού έχει κερδιθεί η δημαρχία, Πασπαλίζετε με σημαίες τους Κνίτες και τα μέλη του ΚΚΕ και τους βάζετε να πανηγυρίζουν στη κεντρική πλατεία της Πετρούπολης για τη νίκη, κάτω από τους ήχους επαναστατικής (το πιάσατε το υπονοούμενο...!) πάντα μουσικής όπως επιβάλλεται σε τέτοιες περιστάσεις. Έτσι δίνετε και έναν όμορφο κόκκινο τόνο στο πιάτο σας! Voila! Είστε έτοιμοι. Καλή σας όρεξη!!!

ΥΓ. Προς αστική τάξη: Στο λαιμό να σας κάτσει.
ΥΓ2. Αν δεν σας αρέσει το πιάτο, τραβάτε Κοτοπουλάδες. Εγγύηση.





Προσοχή!!! Spoiler Alert!!! Δεν είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με τα Δυτικά Προάστεια γενικά! Θα ακολουθήσει σύντομα άρθρο που θα αναλύσουμε την δύσκολη ταξική πάλη των Δυτικών Προαστείων απέναντι στην ντόπια ολιγαρχία των Βορείων Προαστείων και πάλι μέσα απο τη (στρατευμένη) τέχνη. Πάλη για τις νεότερες συνειδήσεις! Μόνο στο myrizeikammeno.blogspot.com!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου