Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Αγαπητέ "Μεγάλε Αδερφέ"...

... Τράβα και γαμήσου!!! Γράφω αυτό το post μόλις αφού παρακολούθησα το κυριακάτικο show μέχρι την αποχώρηση της Νάρας κι έχω να δηλώσω το εξής: Το ελληνικό Big Brother είναι ότι χειρότερο έχει να επιδείξει η ελληνική τηλεόραση σήμερα. Φυσικά, δεν το λέω από την άποψη της προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, στη μπούτσα μου κανονικά αυτές οι ηθικοπαπαριές. Το λέω προφανώς από την άποψη των ατόμων που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτό το γαμωπαίχνιδο...

Για να γίνω πιο σαφής. Θέλει πολύ για να καταλάβει κάποιος υπεύθυνος παραγωγής ποια "μυστική" άραγε συνταγή πρέπει να ακολουθήσει έτσι ώστε να έχει ένα επιτυχημένο παιχνίδι? Μα είναι πολύ απλό. Κάνεις ότι έκανε ο καθένας στη θέση σου σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Τιγκάρεις το σπίτι μέσα με υπερ-γκόμενες, εκ των οποίων 3-4 να είναι λεσβίες ή μπάι και ένα μάτσο ηλίθιους φουσκωτούς σφίχτερμαν έτοιμους για όλα. Μετά από την αναγνωριστική πρώτη εβδομάδα, σταντέ θα γαμηθούν όλοι τους εκεί μέσα. Οπότε, τσουπ τα νούμερα, τσουπ και τα λεφτά κι όλοι μένουμε ευχαριστημένοι. Αντί γι αυτού όμως πάρτε μάτι τι νούμερα βάλανε μέσα στο σπίτι.

1. Βαλεντίνα




 Ναι μεν είναι κορμάρα και ευχαρίστως της έριχνες κι έναν άμα λάχει, αλλά η φάτσα της βρε παιδί μου, μου θυμίζει LEGO...!











2. Εβελίνα




Ένα ζώον όρθιο. Ωραία κοπέλα, συμπαθητική, αλλά κρύα όσο δεν πάει. Καταγωγή από τη Πολωνία... Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε! Εμείς προτιμούμε ΡΩΣΙΑ για παράδειγμα...!







3. Ελίνα

Κουφιοκέφαλη, σκυλί, κακομούτσουνη, ο ορισμός της ξανθιάς, με ένα ζευγάρι μεγάλα "δίδυμα" τύπου "I wish these were brains." Στη Φυλής αν δούλευε λαικό προσκύνημα θα γινόταν. Στο big brother φαίνεται να επιλέχθηκε ώστε να ξεδιπλώσει το όποιο της ταλέντο στο γήπεδο του κρεβατιού. Οι ηλίθιοι συγκάτοικοί της φρόντισαν όμως να την βγάλουν πρώτη. Εύγε!





4. Μαρία


Μπήκε καθυστερημένη στο παιχνίδι. Είναι και καθυστερημένη εκ φύσεως. Μεταλού fail, ήθελε να παίξει με τακτικές και στρατηγικές, πήρε το μπούλο όμως άρον άρον. Δεν φταις εσύ κοπέλα μου, φταίει το σύστημα. Εγώ θα το παιζα κλασσικό 4-4-2 ρόμβο. Έτσι παίζω εγώ στο Μάνατζερ και με πάει...







5. Νάρα




Είναι κορμάρα δεν λέω. Είναι όμως και αφόρητα σπαστική και πριξαρχίδω. Είναι από τις γκόμενες που φροντίζεις να πηδήξεις και να μην ξαναδείς ποτέ εκτός αν θες να σου κάνει σκηνές (πχ ζηλοτυπίας) για οτιδήποτε. Μακριά από εμάς!






6. Νικολέτα
Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό το μουν... εεε κορίτσι ήθελα να πω το ψιλοσυμπάθησα είναι η αλήθεια. Είχε κι αυτή όμως τα μείον της. Καταρχάς κοιτάχτε μία αριστερά. Ναι, είναι αυτό που φαίνεται και δείχνει... Κλασσική ξέκωλο-ξανθιά (καλό αυτό). Είναι όμως και φοβερά κουτσομπόλα και κακομαθημένη (κακό αυτό). Φαίνεται ότι είναι από τις γκόμενες που θα σε έτρεχαν στα κλαμπ από δω κι από κει και θα σου στοίχηζαν πρακτικά μια περιουσία. So, keep her or abort her? Μάλλον abort. Εγώ μαλάκας να μου τα τρώνε δεν γίνομαι!




7. Ντορέτα



Σε άλλη ζωή με λίγη φαντασία θα μπορούσε να είναι Γραμματέας Πανελλήνιου Συλλόγου Εκδιδόμενων Γυναικών. Και τραβεστί φυσικά. Ουδέν παραπάνω σχόλιον. Αλίμονο σε όποιον είναι gilfάκιας. Ο Θεός τις αμαρτίες τις συγχωρεί, τις μαλακίες όμως όχι.






8. Στέλλα
Η κλασσική ελλ-ε-ι-νίδα μπριζόλα δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπίτι του big brother. Ξενέρωτη, σώμα μηδέν διότι ποτέ δεν νοιάστηκε να το προσέξει και τσαμπουκαλού (και καλά). Είναι υπέρ των εφήμερων σχέσεων μόνο, με άλλα λόγια όποιος θέλει να πηδήξει και να της ρίξει και μια μούτζα, βουρ στο πατσά. Με σαμπρέλα όμως, όχι προφυλακτικό, διότι τόσο σάπια που είναι θα κολλήσετε τίποτα...




9. Χριστίνα


Καλό μουν... εεε κορίτσι κι αυτό. Είναι κι αυτή όμως ξενέρωτη και γλάστρα μέσα στο σπίτι. Μπήκε μέσα για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά (έφυγαν πολλές κοπέλες και "καλοί" παίχτες από το παιχνίδι, οπότε για να μην το βαρέσουμε διάλυση χώνουμε και καμιά γκόμενα μέσα), δεν στέκεται όμως στο ύψος των περιστάσεων.




Τώρα, μαζί με όλες αυτές, μέσα στο κλουβί (που λέγεται σπίτι big brother) (με τις τρελές), η παραγωγή φρόντισε να τις πλαισιώσει με τους ανάλογους άντρες που είναι ο ένας πιο μαλάκας από τον άλλον επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά το πανελλήνιο επίθετο των Ελλήνων. Είναι ο Αλέξης (σκατόφλωρος), ο Γιώργος (νταλικερόβλαχος), ο Γιάννης Λ. (επιβήτορας της Βαλεντίνας), ο Ηλίας (ανώμαλος sex offender, τον εχουμε "αναλύσει" στο blog μας), ο Μιχάλης (σκατοκύπριος, σκατοτρεντάς - ρε μουνί να σε πιανα να σου 'κοβα το μαλλί να πάθεις έμφραγμα), ο Αντώνης (πέρα βρέχει τύπος, ο μόνος ίσως που τη παλεύει) και ο Γιάννης Φ. (κρητικός FAIL, ούτε μία σωστή μαντινάδα δεν ξέρει να πει). Σημειωτέον πως σχεδόν όλοι οι συγκάτοικοι κλαίνε για ψύλλου πήδημα κάθε λίγο και λιγάκι λες και τους έχουνε σκοτώσει τη μάνα. Απλά pathetic...

Στον αντίποδα, ήρθε η ώρα να αισθανθούμε όλο και πιο μειονεκτικά σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Διότι για οποιαδήποτε άλλη χώρα, ο ερχομός του big brother σήμαινε ένα: SEX. Θέλετε σεξ κανονικό? Θέλετε σεξ με λεσβίες? Θέλετε διάφορα φασώματα τυχαία, σε παιχνίδια ή οτιδήποτε άλλο? Με μια απλή αναζήτηση στο youtube πάρτε μάτι τα ξένα big brother and feel JEALOUS about them!!!  

























Big Brother 7 - Grace and Mikey Have Sex 2 Days in a Row


Επειδή προφανώς και δεν τελειώνουμε εδώ, όποιος (ηδονοβλεψίας) θέλει να δεί more action διότι το youtube δεν δείχνει τσόντες, προφανώς δεν έχει παρά να ψάξει συλλογές ολόκληρες στα torrents με το όνομα "big brother" ή ενδεικτικά μία από τις ακόλουθες:

1. Big Brother  5 Finland - Minna & Esaj

2. BIG BROTHER boulgarias

3. Big Brother Hungary

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου