Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ανάληψη ευθύνης για τις χθεσινές τρολλοκρατικές επιθέσεις στο chat του Tro-mpa-ktikou

Διαβάστε την προκύρηξη που ανέβηκε μόλις τώρα από το myrizei kammeno.


Τον λόγο τώρα έχουν τα αυθεντικά trolls και ο ανορθόδοξος αχρωμάτιστος σάπιος τρολλεταριακός πόλεμος. Γιατί η μαλακία, η σοβαρότητα και ο συμβιβασμός με το κατεστημένο επιβάλλονται, καταργούνται όμως εύκολα από απλά trolls οπλισμένα μόνο με το pc τους και μια σύνδεση internet.

Επαναστατική Τρολλοκρατική Οργάνωση Κωλομπαράδων - Τσιολομήδων (κ-τ) "Μας πέρνουν μάτι μαλάκα"

(προσκείμενη στο blog myrizei kammeno)

"Τι σημασία έχει κι αν μας βρούνε τα IP. Σημασία έχει ότι η trollia μας θα πάρει σάρκα και οστά, θα ακουστεί και ένα χέρι καινούργιο θα βρεθεί δίπλα μας να φτιάξει ψεύτικα προφίλ και να τρολλάρει μαζί μας. Καινούργια troll θα μπούνε στον αγώνα να τραγουδήσουν: "Successfull Troll is successfull" και να ξεσηκωθούν ενάντια στο σάπιο καπιταλιστικό κατεστημένο και στη σοβαροφάνεια που μας προβάλει δήθεν για ενημέρωση, αλλά που έχει μοναδικό στόχο την μαζική αποβλάκωση."

Η Επαναστατική Τρολλοκρατική Οργάνωση Κ-Τ αποτελεί μια ευρύτερη συνιστώσα στην οποία που συναντιούνται όλες οι αντάρτικες τρολλοκρατικές αποκλίνουσες τάσεις που δεν συμμορφώνονται με τη τεχνική της πολιτικής αντιπαράθεσης, με τα κλασσικά ορθόδοξα επαναστατικά δόγματα ή με το διαχωρισμό σε "πτέρυγες" δεξιές και αριστερές όπως πχ στο trompaktiko. Διεκδικούμε το σημείο σύνδεσης, αλλά και την εξελικτική συνέχεια, προηγούμενων ιστορικών εμπειριών που δεν εντάχθηκαν ποτέ σε επίσημες γραμμές κανενός blog, καμιάς ενημερωτικής-σατυρικής ιστοσελίδας, αλλά και δεν ακολούθησαν καμία πεφωτισμένη τρολλοκρατική ιντελιγκέντσια. Εμπειρίες και παραδείγματα που γι΄ αυτό το λόγο υπέστησαν την απαξίωση και απόκρυψη των επιτευγμάτων του παλιού παραδοσιακού ανεξάρτητου τρολλοκρατισμού, βρίσκονται μπροστά στο δέος του νέου ιντερνετικού ένοπλου κινήματος που ξεπετάγεται μέσα από τα διδάγματα, την εμπειρία και την ιστορία του.

Ιχνηλατώντας τα χνάρια αυτής της τρολλοκρατικής εμπειρίας και της παρακαταθήκης αντάρτικων τρολλοκρατικών σχηματισμών, όπως το μυστικό group "Τρολλετάριοι του facebook ενωθείτε - Δεν έχετε να χάσετε τίποτα παρά μόνο τα fake profil σας" ή το "Αφήστε επιτέλους τα ιερά TROLL ήσυχα", δεν αναζητούμε την ιστορική τους δικαίωση, αλλά τη συνέχεια και το ξεπέρασμα τους. Την ένοπλη επαναστατική κριτική και το αντιεραρχικό αντάρτικο τρολλοκρατισμού που εξαπλώνεται σε όλες πτυχές και τα βάθη του ίντερνετ.  Γι αυτό και απο τη πρώτη στιγμή, έχοντας κάνει μια (προσωρινή) παύση από το trolling, κάποιος θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει συνταξιοδότηση των Trolls και πέρασμά τους στην ιστορία, θεωρήσαμε προσωπικά σαν σχηματισμός και μετέπειτα σαν οργάνωση την στήριξη, ανάγνωση και μελέτη του νέου blog trompaktikou που από τη πρώτη στιγμή μας έδειξε πολλά στοιχεία ότι πρόκειται για ίσως την μεγαλύτερη τρολλοκρατική ομάδα στο ίντερνετ αυτή τη στιγμή με πολλά στοιχεία κινήματος "νέου τύπου". Blog οργανωμένο με αρκετούς moderators-trolls, δυναμικό, το οποίο να κατέχει από βασικές γνώσεις απόκρυψης IP και γενικά με γνώσεις hacking σε συνδυασμό με real-life trolling, όπως επίσης και με πυρήνα πολιτιστικό, έτοιμο να αλληλεπιδράσει με το απλό τρολλεταριάτο με ένα κάρο τρόπους όπως οι εκπομπές του Urfuslaag, demotivational εικόνες στο πνεύμα των ημερών και της επικαιρότητας και κάθε είδους τέχνη γενικά όπως πχ τα βυζιά από την αριστερή πτέρυγα του trompaktikou.


Απ΄ την πρώτη στιγμή δραστηριοποίησης μας ως Επαναστατική Τρολλοκρατική Οργάνωση Κ-Τ δηλώσαμε την πολιτική ανεξαρτησία και αυτονομία απ΄ οποιαδήποτε κεντρική καθοδήγηση ή κατευθυντήριο γραμμή. Άρα ότι γράφουμε στα κείμενα μας, εκφράζει αποκλειστικά εμάς τους ίδιους και γι΄ αυτό τα βέλη οποιαδήποτε κριτικής ας πέσουν πάνω μας, ας πέσουν απευθείας στο blog myrizei kammeno. Γι αυτό και θέλουμε να αναλύσουμε και να κριτικάρουμε το ίδιο το trompaktiko μιας και θεωρούμε πως κατευθύνει, έστω και άθελά του, κάθε troll που αποφασίζει να συσπειρωθεί μαζί του. Διαφωνούμε κάθετα με τον πολιτικό χαρακτήρα που έχει το trompaktiko διότι παραβιάζει τον χαρακτήρα του troll και μπορούμε να δηλώσουμε (αν και δεν φοβούμαστε τον όρο διότι όλα τα λέμε για τη βελτίωση του trompaktikou έτσι κι αλλιώς) την οπορτουνιστική/καιροσκοπική παρέκκλιση του trompaktikou. Ένας άνθρωπος (για εμάς τους ένοπλους τρολλετάριους αντάρτες troll λέω), από τη στιγμή που κάθεται στο pc του, μεταμορφώνεται σε troll, μεταμορφώνεται σε Anonymous. Όλοι μας πέρνουμε την πράσινη φάτσα των troll, ή την καρικατουρίστικη άσπρη που χαμογελάει. Αυτό παράλληλα μας διαχωρίζει αυτόματα από τη δεύτερη ζωή μας εκτός pc. Πρακτικά σημαίνει, πως σχεδόν καμία πτυχή της ζωής μας ή των πιστεύω μας πρέπει να εκφράζεται μέσα από τον τρολλικό μας αγώνα. Το trompaktiko πχ έχει δώσει πολύ βάρος και ιδιαίτερη μνεία στον τρολλικό και στρατευμένο αντιφασισμό και στην αθεεία. Λάθος! Προφανώς γνωρίζουμε ότι οι φασίστες και οι θρήσκοι πχ είναι τα πιο εύκολα ταξικά θύματά μας επειδή είναι ηλίθιοι, κακώς όμως αναλωνόμαστε μόνο με αυτούς. Γιατί δεν τρολλάρει κανείς τους αναρχικούς? Κι ας είναι ένα troll αναρχικός. Γιατί δεν τρολλάρει κανείς τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τη "ριζοσπαστική" (αρχιδοσπαστική λολ) Αριστερά τόσο συχνά όσο με τους προαναφερθέντες? Τι επειδή οι προαναφερθέντες, τα κλασσικά μας θύματα είναι εύκολοι στόχοι? Εμ δε πάει έτσι. Μήπως οφείλεται αυτό στην έλλειψη τρολλικής διαπαιδαγώγισης? Συνεχίζω, γιατί δεν τρολλάρει κανείς φιλοζωικές οργανώσεις? Γυναίκες με θέμα taboo τον βιασμό και την παιδεραστία? Εμείς θεωρούμε βασική θέση μας την αχρωμάτιστη, ακομπλεξάριστη, θρασύτατη, απολίτιστη, σάπια και καμμένη τρολλική επίθεση προς παντός, μηδενός εξαιρουμένου!!! Κι αυτό καλούμε να κάνει και το trompaktiko. Τέρμα πια οι στοχοποιήσεις μόνο χρυσαυγουλητών! Στοχοποιείστε ηλίθιους, κολλημένους, φανατικούς με οτιδήποτε, στοχοποιείστε δεξιούς, αριστερούς, αναρχικούς, άθεους, hooligans! Όποιον βρίσκετε μπροστά σας εύκαιρο!!!


Πάνω σε αυτό το πρίσμα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή τρολλική επίθεση στο chat του trompaktikou που βρήκε θύμα τον Βλαδίμηρο Βιδόπουλο, τον Φόρη Mc και παρολίγο τη Nikoleta. Ο Αρχηγός της οργάνωσής μας, βρέθηκε για πρώτη φορά στο chat του trompaktikou και θεώρησε αναγκαίο να κάνει αισθητή τη παρουσία του, όπως έκανε και σε περασμένους καιρούς και μεγαλεία στο facebook με την ιστορική διδακτική εμπειρία και ιστορία να έχει μείνει με print screen στους υπολογιστές μας. Μέσα σε κλίμα εξοντωτικής μαλάκυνσης (με τη καλή έννοια), αφού φρόντισε να spammarei το blog μας μπας και πάρουμε κανά hit παραπάνω και κανέναν αναγνώστη, ξεκίνηση οργανωμένη προσπάθεια δεοντολογικής εξύβρισης και εξόντωσης του Φόρη Mc που βρισκόταν παρών στο chat. Όσον αφορά το άτομο του Φόρη, η θέση μας είναι ξεκάθαρη και πάγια. Είναι απαράδεκτο να συμμετέχει ακόμα και στο απλό chat του trompaktikou, κάποιος που πέφτει θύμα των ίδιων των trolls, ενώ επίσης η ιδιότητα του ως ράπερ μόνο πόνους στη κοιλιά από τα γέλια μπορεί να μας βγάλει. Προτίνουμε στον κύριο Φόρη να βρει άμεσα γκόμενα όπως τον προέτρεπαν και syntrolloi, να ασχοληθεί με τη δεύτερη ζωή του εκτός pc πιο πολύ και να αφήσει τον σοβαρό χώρο του hip hop σε αυτούς που αρμόζει και μπορούνε. Ειδάλλως σαν οργάνωση, τον έχουμε ήδη στοχοποιήσει και γι αυτό θα τον τρολλάρουμε ανελέητα. Αν ακόμα ο κύριος Φόρης επιμένει για τον ρόλο του, του συνιστάμε να κοιταχτεί σε κανέναν σοβαρό ψυχίατρο για καλού και για κακού και να πάρει μια γνώμη για τις ικανότητές του από κάποιον γνωστό ράπερ, με τα ανάλογα πειστήρια φυσικά (βιντεοσκόπηση και προβολή του βίντεο στο trompaktiko). Όσον αφορά το άτομο του κύριου Βιδόπουλου η επίθεση ήταν καθαρά συμβολική, είχε στόχο να προκαλέσε γέλιο και διασκέδαση πρώτα πρώτα στον ίδιον και μετά στο υπόλοιπο κοινό. Ο κύριος Βιδόπουλος έχοντας την κάμερα ανοιχτή να δείχνει μια πανέμορφη shemale, μας προκάλεσε πολύ γέλιο όταν είδαμε φευγαλέα τους γέρους να χαιδεύονται, δείγμα ότι ενέδωσε τελικά στην απλή και φτηνή τρολλιά μας. Αυτά λίγο πριν μας κάνει kick, ενέργεια που τη δεχτήκαμε μόνο θετικά και με σεβασμό. Επιβεβαίωσε το στιγμιαίο successfull troll is succesfull, μας έδειξε όμως δυστυχώς την έλλειψη τρολλικής διαπαιδαγώγησης που (δεν) γίνεται στο trompaktiko. Περιμέναμε ο σύντρολος Βιδόπουλος να δεχτεί την τρολλιά του με κατανόηση και συντρολλική αλληλεγγύη κατανοώντας τον συμβολισμό της μιας και βρισκόμασταν στο chat ποιου? του trompaktikou for gods sake!!! Τέλος, όσον αφορά τη Nikoleta, στεναχωρηθήκαμε που δεν μας απάντησε στην σοβαρή πρόταση που της κάναμε... Η πρόταση ισχύει ακόμα πάντως αν ενδιαφέρεται... ;)


Για να φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος. Ζούμε μέσα σε ένα γενικό κλίμα καταπίεσης της αστικής τάξης σε βάρος των trolls, που πέρνει μορφή με απειλές προσωπικές μέχρι δικαστικές και περαιτέρω ενίσχυσης της ασφάλειας του facebook (πολύ δύσκολο πλέον να κλέψεις την διαχείριση από group πχ). Πασπαρόγατοι και οποιοιδήποτε άλλοι τρόμπες προσπαθούν να δώσουν "τη γραμμή", βγαίνουν στο προσκήνιο αποκαλύψεις σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Hitler (ήταν ουρολάγνος), παρακολουθούμε trailer ταινιών όπως το human centipede και ένα κάρο άνθρωποι τη βρίσκουν αυνανιζόμενοι με το 2 girls 1 cup και ακούγοντας Rick Astley. Θεωρούμε πως το σύχρονο troll σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οφείλει να αυτοργανωθεί, να διαπαιδαγωγηθεί τρολλικά, να συμμετέχει σε κινήσεις οργανωμένες και μη, έστω αυτόνομες, και να κριτικάρει όλα τα παραπάνω. Καμία ανοχή στον τρολλικό οπορτουνισμό/καιροσκοπισμό! Όχι σε ψεύτικες κόντρες πτερυγών. Τα βυζιά ειναι ωραία! Δεν είναι όμως λόγος ιδεολογικού τρολλοκρατικού διαχωρισμού του trompaktikou!


Σύτρολλοι, όλοι σας που διαβάζετε αυτή τη προκύρηξη πρέπει να κριθείτε κι εσείς μία μέρα. Δεν ξέρουμε αν θα μαστε εμείς οι κριτές σας, αλλά αν χρειαστεί θα (ξανα)πάρουμε αυτό το ρόλο. Γενικά πάντως η οργάνωση δρα αυστηρά σύμφωνα με τα παραπάνω γι αυτό και εκφράζουμε την βαθιά αμέριστη αλληλεγγύη μας στο Trompaktiko και όλες τις τρολλικές κινήσεις, οργανωμένες και μη, που συσπειρώνει. Αλληλεγγύη στην "Συνομωσία Πυρήνων της Τρολλιάς"!


"Μετά απο κάθε επίθεση τρολλική, το Print Screen είναι η σωστή στρατηγική"

"Όταν το troll βρίσκεται μπροστά στον δρόμο της Τρολλοκρατίας, επιλέγει ή τις πτέρυγες ή τον καθαρό τρολλικό αγώνα"

 "Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, η μόνη πτέρυγα είναι βουτηγμένη στα σκατά!!!"

Κωλομπαράς, Αρχηγός του Τρολλικού Συμβουλίου (ΤΣ) της
 
Επαναστατικής Τρολλοκρατικής Οργάνωσης Κωλομπαράδων - Τσιολομήδων (κ-τ) "Μας πέρνουν μάτι μαλάκα"

(προσκείμενη στο blog myrizei kammeno)

 

10 σχόλια:

  1. kala tous kanate tous poustides, den tous antexo allos!!!NTOU OLOI STO TROMPAKTIKO~~~!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala tous kanate tous ksediantropous! katw to trompaktiko, zitw to trompaktiko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aaa exete 2 anagnwstes! pou tha paei tha sas isofarisw, sto diko m blog pou den postarw tipota exw 2, mia anasa pisw sas! to nou sas! katw to trompaktiko zitw to theinvalidnickname! (to blog e, oxi to nickname. vasika psemmata, zitw o theinvalidnickname! zitw to trompaktiko! to blog oxi to nickname! zitw to katw katw to zitw kai zitw katw opa opa ena dyo ena trio partouza goal)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. aaa exete 3 anagnwstes ennoousa, aaa egw exw 2 (auto einai idio me auto pou ennoousa prin) zitw to zitw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. lathos twra me to proigoumeno comment mou exete 6 comments, ase pou ksexasa na pw zitw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nai alla... pff twra eginan 7 kai mazi me auto pou grafw twra (oxi twra pou to diavazeis, prin pou to grafa alla den mporouses na to diavaseis alla den to xa grapsei akoma alla twra pou grafw, grafetai kiolas ara diavazetai, alla prepei na patisw dimosieusi sxoliou, alla meta den arkei auto prepei na gamisw, eee na patisw ta gramatakia pou tha mou vgalei swsta, giati an ta patisw, diladi an ta grapsw, diladi an ta pliktrologisw, ennow, diladi an pliktrologisw lathos, diladi an den tairiazoun auta ta gramatakia me ta gramatakia ta dika mou tote tha prepei na ta grapsw pali apo tin arxi, alla meta pali an dn ta grapsw swsta, pali tha prepei na ta grapsw apo tin arxi, alla to thema einai allo. zitw to trompaktiko, katw to trompaktiko! to blog edw pws to lene?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tora pou mu to protine o kammenos...lypamai..alla tha apoxoriso apo to xoro tis rap..gia na mi gelai mazi m o gelios...lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=wXSf_j5DSpU&feature=related

    Afierwmeno ston Invalid

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή