Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ραπτόπουλος Vs Πολιτική!!!

Όλοι όσοι ασχολιούμαστε με το ποδόσφαιρο γνωρίζουμε τον τιτανομεγιστοτεράστιο Κωστή Ραπτόπουλο και προσκυνούμε στη χάρη του και στο γέλιο που έχουμε ρίξει από τις εκπομπές του. Όσοι δεν τον γνωρίζουν τον κύριο, να ένα βίντεο να πάρετε μια εικόνα:



Τσιμπήστε κι αυτή τη θεική "διαφήμιση"!



Τώρα στο θέμα μας. Φαίνεται πως ο αγαπημένος μας αθλητικός αναλυτής έχει και πολιτικές απόψεις...

Για πάμε να τις ακούσουμε μία και τις αναλύουμε μετά...



Λοιπόν! Έχουμε και λέμε. Καλά το ξεκίνησε ο φίλος μας. "Ούτε ψήφο στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στη Νέα Δημοκρατία", και με στυλάκι που θα ζήλευε και ο Μαίλης. Μετά μας τα χαλάει λίγο. Μας δηλώνει ότι θα απέχει. Μμμμμ, πιο κόμμα δηλώνει σχεδόν σε όλες τις εκλογές αποχή (εκτός από τις βουλευτικές)? Μα το ΚΚΕ μ-λ φυσικά! Λέτε λοιπόν ο Ραπ να είναι ΚΚΕ μ-λ? Θεέ και κύριε! Wtflol και ένα omg! Ευτυχώς μετά βέβαια μας το διορθώνει και δηλώνει ότι σε περίπτωση που πήγαινε θα ψήφιζε Αριστερά. Συμπέρασμα: 1. είναι άλλος ένας "αγανακτισμένος" πολίτης που το ρίχνει στην αποχή λόγω του πολιτικού αδιέξοδου, 2. παίζει να είναι Συνασπισμένος διότι μόνο αυτοί κυρίως λένε "ψηφίζω Αριστερά". Για καλή του τύχη ευτυχώς δεν είναι Συνασπισμένος καθώς λέει ότι απορρίπτει ΚΚΕ και ΣΥΝ και ότι θα το ριχνε ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ώπα εδώ είναι τα ωραία...! Λέτε λοιπόν ο καραφλόμαγκας ο Ραπτόπουλος να μας βγήκε Οππορτούνι του κερατά, ενώ επίσης να προβληματίζεται πολιτικά εδώ και καιρό -για βαθιά ζητήματα μαρξιστικά λενινιστικά όχι αστεία- κι εμείς να μην έχουμε πάρει χαμπάρι τίποτα? Λέτε αν μιλήσει κανείς μαζί του να αρχίσει να αραδιάζει "Βρώμικα 89', Βάρκιζες, 6ες ολομέλειες, 20 συνέδρια και σεχταρισμούς?" Την απάντηση σε αυτές τις φλέγοντες ερωτήσεις γύρω από τις πολιτικές αναλύσεις του διάσημου σπορτκάστερ, του Τσουκαλά του Βορρά, φροντίζει να μας την δώσει ο ίδιος μέσα από ένα άλλο βίντεο... Για πάμε...



Ε ΠΕΣ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥ!!!
"Είμαι ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ εγώ, τσάτσος των αφεντικών!!! (LOL)"
Ε είπα κι εγώ, που στο διάλο κολλάει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ? 100 Νοματαίοι είναι όλοι κι όλοι, που πήγε και τους βρήκε? Έτσι εξηγείται λοιπόν... Ε τώρα τα κατάλαβα όλα, που κολλάει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!




ΠΡΟΣΟΧΗ: Tο συγκεκριμμένο post αποτελεί προβοκατόρικη λάσπη προς την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. ΛΑΣΠΗ ΛΑΣΠΗ ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!!  :p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου